sâmbătă, 25 decembrie 2010

Crăciun fericit!

În Sfânta zi de Crăciun vă urez Sărbători fericite şi sper ca Moşul să fi venit cu sacul plin de sănătate, fericire, belşug, bucurii şi împliniri pentru voi şi toţi cei dragi vouă!

O felicitare handmade :), cu dedicaţie, şi cu tradiţionala urare de Crăciun, în suedeză, cu mult drag, pentru voi!



P.S. Vă mulţumesc frumos, tuturor, pentru urările primite de Crăciun! La mulţi ani!

vineri, 24 decembrie 2010

Pentru copiii cuminţi!

Şi, mai ales, pentru Mihăiţă! Cu mult drag şi dor de la mătuşa şi unchiul de departe!

Seara de Ajun este o seară magică pentru toţi copiii cuminţi care aşteaptă cu nerăbdare sosirea Moşului cel darnic şi nelipsit!

De aceea, m-am gândit ca în aşteptarea Moşului, Mihăiţă, şi nu numai, să primească de la mine trei videoclipuri magice marca Disney! Enjoy!

P.S. Cunosc cel puţin un adult care se va extazia în faţa darului muzical primit, la fel de mult ca şi Mihăiţă et comp! :)









duminică, 19 decembrie 2010

Afară ninge liniştit...

... şi necontenit! Iar peisajul stockholmian, devenit de mai mult de o lună, unul de poveste, nu face decât să-şi primenească hăinuţa de sărbătoare cu una şi mai albă, mai pufoasă şi mai călduroasă.

Aşa arată, de la fereastră, iarna suedeză cu ninsoare abundentă, ce pare să nu se mai oprească. Cel puţin, momentan! Enjoy!










duminică, 5 decembrie 2010

A doua duminica de Advent

Aşa cum v-am promis, revin cu lumineţele de Advent, imortalizate în cartier, pe timp de zi, data trecută când am realizat şedinţa foto pe ninsoare. Enjoy!





sâmbătă, 4 decembrie 2010

Iarna-i grea, omătul mare...

Cam ăsta ar fi motto-ul primelor zile de decembrie, lună ce a debutat cu ninsori abundente şi temperaturi scăzute. Stratul de zăpadă s-a mărit considerabil iar peisajul stockholmian a căpătat o hăinuţă de poveste, în adevăratul sens al cuvântului. Deşi maşinile de dezăpezire ies la datorie în mod regulat, paşii-ţi scârţâie pe cărările bătătorite de zăpadă amestecată cu pietriş.

Orele de ninsoare abundentă, cu fulgi mari şi deşi, alternează cu pauze binemeritate de cer senin şi sticlos şi ger de crapă pietrele. Ambele - ipostaze iernatice tocmai bune de admirat din spatele geamului împodobit de Advent, cu nasul, mâinile şi picioarele la căldura şemineului sau, pentru cei mai puţin norocoşi, a caloriferului :) În orice caz, ochiul e cel ce merită să se bucure de splendoarea iernatică, dar numai de la adăpostul comfortabil al celor 22-24 de grade de interior. Ceea ce vă îndemn şi pe voi s-o faceţi, prin intermediul fotografiilor surprinse pe ninsoare abundentă.

Îmi place extrem de mult când ninge şi-mi doresc luni de iarnă pline de omăt, însă nu chiar până în mai, februarie inclusiv cred că ar fi la limita suficientului :) Însă cum ne-au ameninţat că vom avea parte de o iarnă albă cel puţin la fel de lungă ca cea de anul trecut, nu-mi rămâne decât să exploatez fotografic, la maxim, peisajul de poveste şi să vă las şi pe voi să vă bucuraţi de splendoarea albă nordică.