joi, 20 august 2009

Cu mămăliga, la atac!

Sunt foarte mulţumită! Încep să mă simt din ce în ce mai bine aici, la Stockholm :)) Am burta plină şi mintea înceţoşată :)) N-aţi ghicit, nu de la friptură şi bere mi se trage, ci de la o porţie zdravănă de mămăligă cu brânză, ouă ochi şi muuuuultă smântână! Delicios! Vă las să salivaţi, că eu mă duc să mă întind un pic! :))


7 comentarii:

  1. si mie imi place mult mamaliguta...cu unt,cu ochiuri si cu iaurt....smantana e mai grasa....iaurtul e mai acrisor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine te-am gasit! Si eu savurez cu placere mamaliga, dar numai cu branza Keso, ca la noi in ardeal asa se papa...asa ca am salivat la fotografia ta. Gata, stiu ce gatesc pentru cina.
    Felicitari pentru blog, am sa mai trec...

    RăspundețiȘtergere





  3. Uraaaaaaaa bine ca a mai trecut nea Sandu cu betoniera si p-acilea ca pe mine m-a cheaunit stergand la mesaje cu betoniera !!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. mamica_de_sebastian29 ianuarie 2010 la 14:57

    Si noua ne place mamaliga cu brinza si smintina,mai putin lui Basse care e suedez si nu serveste asa ceva.Eu cumpar de la magazinul arabesc un fel de brinza telemea e foarte bune.Si niste cirnaciori picanti:)

    RăspundețiȘtergere
  5. @mihaela, mulţumesc frumos pentru aprecieri; sunt mândră că te-am făcut să salivezi :))))
    @mamica_de_sebastian, mulţumesc pentru tipsuri, sunt de foarte mare ajutor; cât despre Basse, poate, cu timpul, o să înţeleagă că e un avantaj, măcar culinar, să te simţi şi un pic român :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. hmmmmm, mi-e foameeeeee, mi-e pofta...vreau mamaliguta cu branza si smantana ;) :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. @amatorule, gata, la coş cu betoniera; dacă ăsta e preţul pe care trebuie "să-l plătesc" pentru un trafic ridicat, mulţumesc nu, prefer să mă ocolească betoniştii şi alţi amatori de făcut bani. Dar asta e deja utopie! :))

    RăspundețiȘtergere