marți, 26 ianuarie 2010

Am primit premiu!

Am primit premiu, din nou! Mămica_de_Sebastian s-a gândit la mine şi mi-a dăruit două premii foarte inspirate :)) pentru care îi mulţumesc foarte mult!

De fapt, cum am mai spus şi cu alte ocazii, am şi un alt motiv mult mai important pentru care să îi mulţumesc, şi anume, ea este prima blogăriţă descoperită care m-a fascinat cu poveştile ei şi de la care am pornit cu scormonitul pe blogurile altor bloggeriţe şi bloggeri  :) ce-şi fac cunoscute pasiunile şi activităţile într-un spaţiu "virtual" uşor accesibil celor cu pasiuni şi activităţi similare şi nu numai!

Câştigătoarele primului premiu se numesc Ioana Budeanu şi Danangib pe care le citesc cu multă plăcere şi curiozitate, de fiecare dată.



Cât despre câştigătoarea celui de-al doilea premiu, ea se numeşte Eva şi este o scumpete de fetiţă care îmi înseninează ziua de fiecare dată când îi accesez blogul şi mă amuz de peripeţiile ei, de dulce fetiţă buc(ă)lată :))



4 comentarii:

Dana spunea...

Multumesc mult pentru premiu. Imi face deosebita placere faptul ca gasesti timp sa citesti blogul meu. E teribil de bine atunci cand cineva te incurajeaza si te intelege. Multumesc Svea !

IrinaBohemianDance spunea...

Felicitari pentru premiu!Il meriti cu prisosinta!!!

o seara frumoasa si linistita,

Irina

Ioana Budeanu spunea...

OOO, iti multumesc, Svea! Este prima data cand primesc vreun premiu, de la cele din clasa a 5-a si a 6-a cu o coronita de flori:))) Ma bucur ca iti place blogul meu si mai ales, sunt fericita ca esti mereu alaturi de mine, ma incurajezi si imi dai putere.

Svea spunea...

Cu multă plăcere, îl meritaţi cu prisosinţă!

Irina, îţi mulţumesc mult pentru aprecieri! :)