duminică, 21 martie 2010

Ninge cu premii!

Am primit premiu de la o doamnă foarte talentată, pe al cărui blog intru din când în când şi casc gura a mirare de ce poate să-i iasă din mâinile talentate. Aşa că daţi o fugă pe blogul ei şi minunaţi-vă şi voi, că eu m-am minunat destul! :))

Şi pentru că m-am lăsat greu într-a posta premiul, l-am mai primit încă o dată de la Salmi, de data asta :)) Despre ea nu vă mai zic nimic, pentru că suntem mulţi cei care suntem primiţi cu braţele deschise pe blogul ei şi revenim, de fiecare dată, cu multă plăcere!


Deşi am mai primit mai demult acelaşi premiu, care vine, de data asta cu reguli clare :)) am zis să nu stric frumuseţea jocului :)) şi să mă conformez. Aşadar, premiaţii trebuie să respecte câteva reguli:
SĂ POSTEZE PREMIUL PE BLOGUL PERSONAL,
SĂ-L DĂRUIASCA CELOR 12 PRIETENI ALEŞI,
SĂ AFIŞEZE LINK-UL BLOGULUI LOR,
SĂ -I ANUNŢE PRINTR-UN COMENTARIU PE BLOGUL LOR,
SĂ SCRIE DIN PARTEA CUI AU PRIMIT PREMIUL

Cum astea fiind spuse, doamnelor şi domnilor, daţi-mi voie să vă prezint lista celor 12 premiaţi de astăzi; deşi majoritatea a mai primit premiul odată, am considerat de cuviinţă să-l mai primească a doua oară şi de la mine :))

1. http://japonia-departe-aproape.blogspot.com/

2. http://mchaiducu.wordpress.com/

3. http://danangibslife.blogspot.com/

4. http://vorbele.wordpress.com/

5. http://adamache-laura.blogspot.com/

6. http://povestidintaranordului.blogspot.com/

7. http://ioanabudeanu.blogspot.com/

8. http://ayandari.wordpress.com/

9. http://tetris-bdv.blogspot.com/

10. http://poppy-planet.blogspot.com/

11. http://savalaura.blogspot.com/

12. http://mamapenet.blogspot.com/

Mi-a luat ceva timp această operaţiune de afişare a linkurilor, dar având în vedere că tot petrec timp citindu-vă, am zis că-mi pot permite "sacrificiul" de a vă nominaliza, pe rând, de dragul clipelor frumoase petrecute pe blogul vostru :) plus că o floricică, în prag de primăvară, nu strică :) Poate reuşeşte să sperie fulgii de zăpadă (de pe tărâm stockholmian) înverşunaţi în dansul lor dezlănţuit.

Şi încă ceva, merită să-i citiţi pe toţi cei menţionaţi mai sus! Fiecare vine cu un stil, poveste, gânduri demne de împărtăşit! Mă relaxează şi am multe de învăţat din poveştile lor!

7 comentarii:

tetris spunea...

Multumesc mult pentru premiu si cuvintele frumoase! Mi-ai luat-o putin inainte, n-am uitat ca dupa ploaia (sa zic ninsoarea? :) ) de lepse cu care te-am tot lovit, am promis si un premiu. Il am, vineeeee!!!

Abia am citit la Salmi ca la voi ninge ... Iti tin pumnii sa scapati mai repede de iarna

Dana spunea...

Felicitari pentru premiu si multumesc la randul meu. Am sa incerc sa vizitez si blogurile nominalizate de tine, m-ai facut curioasa.

Dana spunea...

Incerc de 6 ore sa incarc o fotografie pe blog pe care vreau sa ti-o daruiesc, dar fara folos. Te rog, contacteaza-ma pe mail, ca sa ti-o pot trimite direct, daca nu te deranjeaza, desigur.

Svea spunea...

Multumesc frumos!

Poppy spunea...

In primul rand imi place foarte mult noul template al blogului si cred ca este o alegere foarte buna :)

In al doilea rand, tack så mycket Svea pentru premiu, l-am mai primit si eu de la Salmi si de la mai multe fete, dar, cum am mai spus, mai ales in Suedia (hehe) niciodata prea mult "sunshine" nu este prea mult! :)

Svea spunea...

Poppy iţi mulţumesc pentru feedback, aveam nevoie de el! Aşa am simţit şi eu, că niciodată două raze de soare în plus nu strică, mai ales în Suedia! :))

Ioana Budeanu spunea...

Draga mea,

iti multumesc pentru premiu. Spre rusinea mea nu am mai avut timp sa intru pe bloguri, sa ma relaxez si sa mai citesc si eu cate ceva. Timpul meu se imparte intre munca si o boala care se incapataneaza sa nu-mi mai treaca:(

Ma face foarte fericita premiul de la tine! Iti multumesc si te pup.