marți, 23 noiembrie 2010

24 la puterea 33 :)

Întotdeauna am considerat luna noiembrie, din punct de vedere calendaristic, greu de digerat! Mi s-a părut mereu prea caldă pentru o lună de început de iarnă şi am tânjit mereu după primii fulgi de zăpadă, ca după un preţios cadou la zi de sărbătoare. Pentru că aşa cum v-am mai spus, luna noiembrie, la noi în familie, este aducătoare de multe momente de veselie şi bucurie la ceas de aniversare, onomastică şi zi de naştere.

Şi cum tatăl meu merita cel mai frumos şi preţios cadou din lume, s-a întâmplat ca într-o zi de joi, cu 30 şi ceva de ierni în urmă, mama să-i dăruiască mult râvnitul cadou la ceas de sărbătoare. Dublă, de altfel, la doar două zile distanţă!

Aşa că, poposind pe tărâm nordic, dorinţa de a ninge în noiembrie mi s-a îndeplinit. Încă din octombrie, dar asta e altă poveste! Şi de multe ori până acum, inclusiv astăzi. Dar ce e mai important e că va ninge şi mâine! Cu fulgi de nea, pufoşi, argintii dar şi cu dorinţe de mai bine şi speranţa unui viitor aşa cum mi-l doresc! Pentru că atunci când buchetul vieţii devine mai stufos, se cade să-ţi faci un bilanţ dar şi un wish-list! Şi eu, conştiincioasă, mi le fac! Şi de fiecare dată devin mai răbdătoare, mai înţeleaptă şi mai puternică  în aşteptarea visurilor pentru care lupt.


13 comentarii:

salmi spunea...

Grattis draga mea! Multi ani fericiti, frumosi si senini, cu impliniri de dorinte ascunse, dar si strigaye in gura mare...

Te imbratisez cu mult drag, sa ai o zi frumoasa maine, plina de surprize.

Raluca spunea...

Vaaaaaaaaaiii, ce varsta frumoasa !!!!!!!
Si cat esti de tanara!!!!!!
La Multi Ani..!!!!!!Sa ai parte in primul rand de sanatate,de mult noroc,de fericire multa si de mult,mult optimism,,,ca pentru fiecare totul e pus de o parte si se indeplineste mai devreme sau mai tarziu.
Ca de fiecare data,e o placere sa citesc ce scrii tu pe blog.
Iti doresc multi fulgi de nea,intr-un cuvant multa zapada cat mai pufoasa.........

ina spunea...

La multi ani!!!
Eu iti doresc sa te simti inconjurata de prieteni oriunde ai fi, cred ca este important.

Unknown spunea...

la multi ani. sa fii sanatoasa si tot ce iti dorescti.
trimite si la mine cativa fulgusori

Mihai spunea...

La multi ani, cu multe zambete, multe dorinte bifate pe wish-list si (un pic mai) multe postari pe blog!

tetris spunea...

La multi ani! Cu tot ce-ti doresti, cu sanatate, iubire, dragoste si noroc!

Ninulescu spunea...

La multi, multi ani sturlubatic-o !... Sa fi fericita si iubita si sa-ti vina in vizita un stol de berze incepind din primavara.

Dana spunea...

La Multi Ani!!!!
Sa-ti fie bine, visele sa ti se implineasca si sa te bucuri de zapada scandinava cat mai mult xxxx

Danae spunea...

La multi ani! SI o viata frumoasa!

Lixa spunea...

La multi, multi ani! Si o iarna plina de fulgi pufosi ca in povesti :)

Svea spunea...

Va multumesc mult, tuturor, pentru frumoasele urari! Mi-au mers la suflet, ca de obicei!

Anonim spunea...

La multi ani, draga mea! Multa fericire si realizari pe toate planurile!

cristina spunea...

Svea, nu stiu unde ma uit cand intru pe blog la tine (si intru din cand in cand), dar postarile astea despre anul tau in plus nu le-am vazut neam! Desi mereu fac cum am facut azi: merg in jos pana dau de ceva care imi pare cunoscut.

Cu intarzierea blamabila cu tot, iti urez si eu sa ai inca un an frumos, plin ochi de toate bucuriile carora viata ta le-ar lasa loc! Sa fiti sanatosi si veseli cu motiv! La multi ani!