vineri, 25 iunie 2010

Ce te tot ţii de coada mea? :)

Sunt o mare iubitoare şi chiar mămică de animăluţe cu blană ce fac miau. Însă copiii mei mieunători au rămas în grija bunicilor de la Bucureşti! Spre marea mea disperare, pentru că le simt lipsa fizică, deşi mă delectez, în continuare, cu poze noi şi chiar cu prezenţa lor pe camera web. Dar prezenţa lor virtuală nu poate substitui total dorul de a le mângâia blana catifelată, de-a le simţi lăbuţele moi cum îşi fac culcuş pe burta mea sau codiţa cu care se freacă de piciorul meu :)

Că veni vorba de codiţă pisicească, de pe blogul lui Tetris am aflat despre concursul de cozi de mâţă şi m-am gândit că n-ar fi rău să particip şi eu. Am tone de poze cu pisoii mei, dar nefiind de rasă, aşadar neposedând o stufoasă şi impresionantă coadă, pozele sunt făcute din cu totul alte perspectivă decât cea codală :)

Aşa că m-am înarmat cu răbdare şi speranţă în aşteptarea prietenului meu suedez, descoperit de curând, pentru a-l surprinde în ipostaze codale sugestive :) Problema în Suedia e că nu ai şanse să vezi lăbuţă de patruped mieunător sau lătrător la voia întâmplării. Sunt mulţi iubitori de animăluţe care se perindă zilnic cu copiii lor patrupezi în lesă. Dacă ai norocul să vezi vreun patruped mieunător ce se bucură de independenţă, nu vei avea şi norocul să te bucuri de compania lui. Aşa că au trecut luni bune până am reuşit să pun şi eu mâna pe o blăniţă mieunătoare! Intrasem în depresie şi mai multe nu! :( Noroc că, de ceva vreme, am dat peste un mieunător blonduţ, extrem de blând şi sociabil, care mă lasă să-l răsfăt ori de câte ori ni se încrucişează drumurile.

Când credeam că nu mai am şanse la o şedinţă foto pisicească, astăzi, mă aştepta cuminte la intrarea în bloc. Şi atât mi-a trebuit! Mi-am luat aparatul şi am început să mă învârt în jurul cozii prietenului meu, în plină după-amiază de Midsommar suedez. Ce-a ieşit, las juriul să delibereze! Eu nu pot decât să fiu fericită că mai reuşesc să mă bucur, din când în când, de blăniţa suedeză care-mi mai alină dorul de copiii mei mieunători de la Bucureşti!

Coada îndelung aşteptată!

Mai de aproape, un adevărat baston pufos! :)

Am zis baston? Poate covrig! :)
Sau poate C de la coadă! :)

Hmm, nu par să-l deranjeze presupunerile mele :)

Mai mult, devine prietenos!

M-am înşelat!
Se pare că vrea, totuşi, intimitate! :)

Camuflat, speră să nu mă mai ţin de coada lui?
Slabe şanse! :)

Am înţeles, vrea la umbră,
vrea să-i las coada în pace! :)

Vaaai, dar ce l-am mai supărat! :(

8 comentarii:

tetris spunea...

Ai reusit! Ce mult ma bucur, mai ales ca pozele sunt foarte faine! A fost nostim, nu?
Pisica este frumoasa foc si codita :)
Mult succes!

Svea spunea...

Da, am reuşit, într-un final, deşi nu mai speram! :) A fost tare nostim, mai ales că e foarte blând şi se bucură mult de prezenţa mea! E drăguţ foc şi curat! Ulterior, am vrut să mai încerc ceva instantanee, dar nu l-am mai găsit!
M-am uitat şi eu pe lista participanţilor la concurs, wooow, ce de codiţe, care mai de care mai drăguţe, impunătoare sau supărate! :) O să ai misiune foarte grea! :)

tetris spunea...

Si eu ma gandesc ca va fi greu de notat, sunt multe codite care mai de care mai nostime :)

RALUCA spunea...

Pisicuta e superba.Si eu am asa ceva.Dar galbena nu am avut niciodata.O fi pisicuta cuiva?Daca ii e foame si sete sa ii dai tu.Frumoase poze,ca si toate celelalte.Mai asteptam poze si cu alte animalute.

vic spunea...

eheee, mitele galbene au luat viteza. avem cozi galbene cu inele si fara, dar in ce pozitii de revista!!
multumesc pentru participare.

Anonim spunea...

Eeeeeiii , ce prietenut blanos simpatic ai...si arata tare bine si ingrijit , n-ai zice ca e fara stapan!

Svea spunea...

Raluca, ma feresc sa-i dau sa manance sau sa bea, cateodata mi-e si frica sa stau prea mult in compania lui, ca daca pateste ceva, sa nu cad la banuiala, din greseala!

Cu multa placere, Vic! Ai avut o initiativa foarte buna! Pisicile participante sunt foarte frumoase, iar ipostazele codale extrem de bine alese, la multe dintre ele! :)

Ana-Maria, aici niciun blanos mieunator sau latrator nu este lasat la voia intamplarii. Nu vezi labuta de catel comunitar sau pisica fara stapan! Nu-i cunosc stapanul pisicului dar, cu siguranta, ca are unul. Aici si pisoii si cateii sunt plimbati in lesa. Iar pisoii care se bucura de independenta, au cu siguranta stapani! Semnul de pe urechea pisicului sta marturie! :)

Corina spunea...

Salutam si felicitam premiantul! :)