sâmbătă, 7 mai 2011

La plimbare prin Kungsträdgården

Şi pentru că este weekend, cu 15 grade astăzi, 18-20 de grade mâine şi poimâine, urmat de o săptămână caldă cu temperaturi de 20-23 de grade, a venit timpul să vă răsfăţ cu cireşii japonezi din Kungsträdsgården, la care am reuşit să ajung weekendul trecut.

Spun asta, pentru că există tradiţia de a păşi, anual, în lumea celor două alei de cireşi, pline de frumuseţe roză, candoare şi curiozitate turistică şi nu numai. O frumuseţe simplă prin magie de culoare şi parfum.

Săptămâna ce a trecut a venit, pe neaşteptate, cu temperaturi extrem de scăzute şi chiar ninsoare, după cele două săptămâni însorite şi calde, în care natura a reînviat, îndreptându-se spre un nou ciclu văratic de culoare şi miros floral ameţitoare. Ca la început de weekend, să renunţăm din nou la hainele groase pentru cel puţin o săptămână.

Până la imortalizarea noilor plimbări stockholmiene, să ne bucurăm simţurile cu frumuseţea japoneză din Kungsträdgården (Grădina regală) mai sus menţionată.













8 comentarii:

Amelia & Mihai-Stefan CHIRCA spunea...

Frumoasa traditie!
Minunati ciresi!
Asa da ninsoare ;)

Raluca spunea...

Vaaaaaiiiiiii,dar e superb,poze ce infatiseaza natura in toata splendoarea ei. Dar si o mare bucurie ca prin intermediul blogului te-am cunoscut pe tine,cea care cu talentul tau de a povesti si pozele superbe pe care le faci,ne incanti mereu si ne determini ca in fiecare zi sa urmarim blogul tau.

Mihai spunea...

minunat! te felicit pentru poze, te invidiez pentru experienta! :)

salmi spunea...

Superb! Nu am fost niciodata acolo, dar daca ajung vrreodata in mai, nu uit :). E un loc cu adevarat special! Mersi de fotogrfii, mai vreau! ;)

Svea spunea...

Multumesc, Mihai! Ai de ce sa ma invidiezi! ;)

Salmi, trebuie sa ajungi si mai ales in mai, pentru ca privelistea e de vis! :) Cu multa placere! Mai vin! Am programat postari cu poze pentru toata saptamana! Si merita vazute! Abia astept reactiile! :) Pupici multi!

cristina spunea...

Ce nebunie, Svea!

Svea spunea...

Yeap, Cristina! O adevărată nebunie florală japoneză! :) Păcat că ţine doar vreo două săptămâni! :)

oana spunea...

Iar mă minunez și zic: "ce poze de pus bine și vizionat cînd o fi vara mai fierbinte și iarna mai aprigă" :)