miercuri, 13 mai 2009

O posibilă reunire a trupei suedeze Roxette

Trupa suedeză Roxette se află în negocieri pentru o posibilă reunire, după o pauză de cinci ani de la ultimul proiect muzical al trupei.

Celebra trupa suedeză a concertat pentru ultima oară în 2002, cu puţin timp înainte ca solista trupei, Marie Fredriksson, să fie diagnosticată cu o tumoare cerebrală, informează Mediafax.

Marie Fredriksson l-a revăzut, totuşi, pe fostul ei coleg de trupă, Per Gessle, în 2004, cu ocazia celei de-a 25-a aniversări a grupului, dar ulterior, cei doi muzicieni au preferat să se concentreze asupra proiectelor solo.

În prezent, Per Gessle consideră că o reunire a grupului Roxette este posibilă în viitorul apropiat, acest lucru depinzând însă de starea sănătăţii solistului.

Trupa suedeză Roxette a devenit cunoscută în anii '90, fiind considerată una dintre cele mai populare din lume. Celebrul duet a avut patru piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale din Statele Unite: "The Look", "Listen To Your Heart", "It Must Have Been Love" şi "Joyride".

Niciun comentariu: