sâmbătă, 29 mai 2010

Satelitul câştigător :)

Să sperăm! :)

Mai sunt câteva ore până la Eurovision şi eu mă delectez pe youtube cu melodiile finaliste, pe care nu le-am ascultat până acum! Nu am apucat să ascult toate melodiile, dar din ce am ascultat, vă propun melodia Germaniei, preferata mea :) (în sfârşit, mi-am descoperit preferata de anul ăsta :) O melodie cu zvâc, mai zgubi aşa, pe care aş asculta-o non-stop! Să vedem cât mă ţine! Şi cum o să-mi placă diseară, la finală!

9 comentarii:

salmi spunea...

N-ai ascultat-o la mine? Am postat-o si eu, e la fel preferata mea! Abia astept sa o ascult in direct.

Ninulescu spunea...

Inafara de Spania nu imi prea place nici o melodie..:) dar cred ca va cistiga Albania sau ceva asemanator..o tanti ca blonda lui Bote care da din miini se arunca pe jos etc..asta vrea publicul..nu neaparat muzica :(

Svea spunea...

Salmi, cred, totusi, ca am ascultat-o si la tine! Ca am ascultat atunci melodiile postate de tine! Sa nu fi fost dragoste la prima auditie? Sau sa fi fost eu in vreo pasa proasta? Nu mai stiu! Chit e ca acum am descoperit-o din nou si o ascult again and again! :)

Svea spunea...

Ninule, e dulce melodia Spaniei, are ceva suav, un parfum aparte, poate un iz şi de telenovele :) E drăguţă!
Cât despre Albania, nu-mi place, nu cred că are şanse, nici chiar aşa! :) Oricum, o să le ascult live şi apoi o să postez şi alte posibile favorite!

salmi spunea...

Mie imi place Turcia mult...Belgia si poate Irlanda. Pe svt1 este acum o emisiune in direct cu Anna, e optimista si vesela, imi place de ea. Si de moderatori, sunt atre draguti cu ea. ;)

salmi spunea...

Ah, mi-am adus aminte...Suedia nu a iesit de tot din finala...Azerbaidjan are melodia si versurile compusa de suedezi, corul e tot suedez...in plus inca 5 tari are melodii compuse de suedezi, printre care si Norvegia! :)

Svea spunea...

Da, mi-aduc aminte că ai spus că-ţi plac melodiile astea! O să le ascult şi eu, live şi voi reveni cu favoritele! De Irlanda îmi place şi mie, pe celelalte nu mi le amintesc, momentan! Merci de tips, că mă uit şi eu acum pe svt1 şi, cu ocazia asta, mi-ai dat subiect de un nou post! Să stai pe fază! :) Da, ştiam de Azerbaidjan că are 5 suedezi în compoziţie că prezentatorii au spus la sfârşitul semifinalei a doua că acum rămân cu susţinerea Azerbaidjanului :) De restul nu şitam! Şi tocmai am citit în nyheter 24 că Anders Bagge, blondul din juriul de la Idol :) şi-a adus şi el contribuţia la melodia Azerbaidjanului.

salmi spunea...

Da, bagge e unul din compozitori. ;)

Ceska777 spunea...

Si Germania a castigat! Pot fi acuzata ca nu mi-am spus preferintele inainte dar astea erau foarte subiective si ma bucur ca s-au confirmat. Germania locul 1, Romania locul 2! Au iesit ai nostri pe trei dar e extraordinar!!! Imi pare rau ca nu am jucat la casa de pariuri!!!!