vineri, 18 decembrie 2009

Iarnă, bine-ai venit!

După dansul dezlănţuit al fulgilor de nea de ieri, astăzi, am avut parte de o zi de iarnă, superbă, cu cer senin şi soare luminos dar nu şi călduros :) cum se cere, de altfel, iarna :)

Aşadar, ne-am bucurat de o plimbare binemeritată prin împrejurimi, însoţiţi, şi de astă dată, numai de telefonul mobil care a făcut faţă cerinţelor şi a imortalizat, cu brio, secvenţe iernatice de pe meleag stockholmian.

Enjoy them!

















7 comentarii:

Dana spunea...

Superbe imagini, par desprinse din povesti....

Anonim spunea...

Superb, superb, superb! Scandinavia acoperita de zapada, ca in povesti!
Azi la noi iar a nins, s-a mai asternut un strat de nea...e atat de frumos!

Te pup, o seara minunata!

Ninulescu spunea...

Superbe poze, ai un telefon performant :)..felicitari.

Svea spunea...

Da, într-adevăr, Scandinavia, şi nu numai, a îmbrăcat hăinuţa de sărbătoare şi şi-o poartă cu mândrie zile de-a rândul, spre Crăciun încolo şi Anul Nou.

Ninule, cât despre telefon, nu e extrem de performant, îl am de vreo 2 ani şi ceva iar el e model chiar mai vechiuţ de atât, dar lumina, zăpada şi chiar posesoarea :) l-au ajutat să pară şmecher tare :))

Svea spunea...

Salmi, şi la noi a început să ningă de pe la ora 13 aşa; ninge în continuare şi au anunţat că va ninge toată noaptea. Ninge mărunt, mărunt dar îndeajuns încât să se mai aşeze o păturică destul de grosuţă de nea. E foarte frumos, cum bine spui!

Praf de Stele spunea...

Peisaje desprinse din basme.Foarte frumos !

Svea spunea...

Da, praf_de_stele, aşa e... iar azi-noapte şi azi toată ziua a nins în continuu, prilej tocmai bun pentru plimbare şi imortalizare a peisajului de poveste. Ceea ce am şi făcut! Pozele în postul imediat următor :)