marți, 15 decembrie 2009

Mult râvnita zăpadă... :))

Dacă am promis, iată că mă ţin de promisiune! Doar că, de data asta, v-am adus simple poze - mărturie pentru vremea de poveste de pe meleag stockholmian.

Mărturii imortalizate cu telefonul deşi aveam şi aparatul la mine dar, de data asta, din comoditate, am ales doar pozele mărturii spre simpla exemplificare, lăsând pe altă dată fotografiile artistice :)















7 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Cat este de frumos acolo...:)

Anonim spunea...

Foarte frumos...asa e si la noi! Eu ma bucur tare mult ca e zapada...
Pupici multi!

Svea spunea...

Şi eu sunt extrem de încântată, mai ales că acum ninge viscolit aşa că mâine e rost de plimbare şi poate, ceva fotografii!

Purple Rain spunea...

Ca-n basme!;) Si cam cate grade sa fie?

cristina spunea...

:) Frumoasa iarna voastra! Si vigilente autoritatile am vazut, nu par sa intre in panica dupa primii 10 cm de zapada. Cred eu ca asta se intampla pentru ca pur si simplu iarna vine doar iarna iar ei stiu asta si sunt pregatiti ;)

La noi au inghetat toate pietrele si nici fulg :( Dar mai e putin pana la Craciun ...

LauraAdamache spunea...

Draga Svea ma bucur enorm ca ti-am descoperit blogul pentru ca iubesc tarile nordice. La mine aceasta dragoste a inceput dupa ce am citit Kristin Lavransdatter de Sigrid Undset. De atunci visez si sper ca intr-o zi sa ajung in Norvegia sau Suedia si poate ca intr-o zi mi se va indeplini acest vis. Dar pana atunci ma voi delecta cu fotografiile tale minunate.
Cu drag te imbratisez si iti urez Sarbatori Fericite si zapada muuulta multa!!!

Svea spunea...

Purple Rain, e mai ceva ca-n basme, dacă pot spune aşa :) mai ales în dimineaţa asta şi voi exemplifica cu poze, în postul următor. Cât despre temperatura la Stockholm, -5 grade momentan.

Cristina, aşa e, ei mereu sunt pregătiţi şi nu numai pentru că iarna vine doar iarna :)) după cum bine ai spus, ci pentru că le pasă! Şi la Bucureşti zăpada a venit la mijlocul lui decembrie şi toată lumea e luată prin surprindere, ca de obicei :(
Sper să vină şi la tine primii fulgi de zăpadă, cât de curând, că sărbătorile au alt farmec în prezenţa zăpezii.

Laura, mă bucur că m-ai descoperit şi sper ca blogul meu să fie pe măsura aşteptărilor tale. Eu te-am descoperit de mult timp şi te urmăresc cu consecvenţă şi mult drag, dar de-abia ieri am reuşit să postez pe blogul tău, până acum nu-mi apărea posibilitatea de a posta. Deşi ieri, mi-a dat eroare şi am crezut că comentariul nu a ajuns la tine! Foarte ciudat dar adevărat! Mulţi pupici înzăpeziţi!