sâmbătă, 26 decembrie 2009

Un Crăciun fericit!

Sunt primele sărbători de iarnă pe care le petrec în afara ţării, departe de părinţii, rudele şi persoanele dragi de la Bucureşti.

Crăciunul de anul acesta a avut un gust aparte, din fericire, deloc amărui, iar starea noastră de spirit a fost, surprinzător, una foarte bună, deşi mă temeam că vom fi melancolici şi uşor trişti.

Nu a fost aşa, datorită unui cocktail miraculos format din pulbere magică specifică sărbătorilor de iarnă, una bucată prieten cu dispoziţie şi generozitate de a împărţi, cu noi, bucuria sărbătorilor de iarnă precum şi din magica conexiune la internet care a făcut posibilă, şi de data aceasta, anularea celor 3000 km distanţă Stockholm - Bucureşti.

Şi ca să nu mai lungesc vorba, las imaginile următoare să vă povestească, pentru început, despre magia pomului de Crăciun 2009 :)









4 comentarii:

Anonim spunea...

Minunat! Ma bucur mult ca v-ati simtit bine, sa stii ca ma gandeam la voi, cum v-a fost primul Craciun suedez...si ma gandeam la noi, acum 2 ani...desi departe de toti, a fost ca acasa. Poate chiar mai bine, caci am gatit de 3 craciunuri incoace cum in Ro n-as fi facut-o ever-never, recunosc! Cozonaci, varza acra, samale ca la mama acasa...e din ce in ce mai bine.

Va pup cu drag, sa petreceti multe Sarbatori aici la fel de vesele si pline de bucurii!

Svea spunea...

Da, Salmi, ne-am simţit bine, în ciuda sărbătorilor de împrumut, de data aceasta :) dar speranţa nu moare niciodată şi sperăm că anul viitor ni-l vom petrece în totalitate tot pe tărâm suedez iar lucrurile vor intra din ce în ce mai mult şi ceva mai repede pe făgaşul cel aşteptat şi mult dorit :)

Anonim spunea...

Ce frumos, chiar magic bradutul vostru. Sa va fie de bine si ma bucur ca ati "simtit" sarbatorile si departe de casa.

Dana spunea...

Ma bucur ca ati avut un Craciun frumos. Stiu ca exista nostalgia sarbatorilor de acasa, toti am simtit-o, dar important este sa ne bucuram de prezent, asa e bine....caci Craciunuri acasa au fost si probabil vor mai fi, acum e timpul sa traim frumos ce-am ales ca sa ne fie bine.