joi, 22 iulie 2010

Pământul Suediei suferă!

Din lipsa ploii! Care anul trecut a fost mult prea abundentă! Iar anul acesta, a lipsit aproape cu desăvârşire! Iar temperaturile caniculare persistă de săptămâni bune! Consecinţele se pot vedea cu ochiul liber!





6 comentarii:

Raluca spunea...

Vai,ce pacat de pamantul crapat de seceta. a mai ramas ici,colo cate un fericel de iarba care tot mai spera sa supravietuiasca datorita unei binemeritate ploi.

Ceska777 spunea...

Same here! Am descoperit marti niste crapaturi enorme in livada.... am mai spus-o: dupa o iarna bogata in omat traditia populara spune ca vara va fi secetoasa.

Danae spunea...

La noi... nu. Prea mult ploua. Ciudat. Si pacat.

Steliana spunea...

Suferinta pamantului este asemanatoare cu cea a oamenilor,iar eu sunt una din fiintele care
nu-si gaseste linistea.
Unicul meu fiu, acum multi ani in urma, dorea nespus sa viziteze printre alte tari si Suedia,
iar eu acum prin amabilitatea ta ,il trimit acolo.
Acceseaza te rog Soarele vietii noastre Pusi, pe Google.
Multumesc mult pentru intelegere.

Svea spunea...

Steliana, am citit si m-am cutremurat! O viata atat de tanara si cu un urias potential a fost curmata atat de timpuriu! Strigator la cer! O durere imensa si de neconsolat! Laudabil demersul tau de a-i face cunoscut talentul! Sa-ti dea Dumnezeu, si in continuare, putere, sanatate si oameni marinimosi care sa-ti stea alaturi, la bine si la rau !

Steliana spunea...

Multumesc draga mea ,pentru minunatul tau gest
si sa ai parte in viata de multe impliniri sufletesti si profesionale ,iar daca te vei poticni in drumul tau, cere-mi sprijinul, binele facut ti-l intoarce vremea.