joi, 29 iulie 2010

Şedinţă foto la firul ierbii

Deşi vremea e destul de schimbătoare în ultimele zile, vara încă nu se dă bătută şi se simte. Mai ales când te apleci la nivelul ierbii şi observi viaţa de la acel nivel. Şi de data asta am avut destule modele cu care m-am delectat minute bune în şir fără să atrag atenţia curioşilor, zona respectivă nefiind intens circulată. Ce-a ieşit, vă las pe voi să judecaţi! :)







10 comentarii:

Poppy spunea...

Imi plac pozele tale la nebunie! Cred ca ai intr-adevar talent. Gata, imi cumpar aparat ca al tau! :)

Svea spunea...

Hehe, merci frumos! Exersez si eu, mai ales ca e vara si am cu ce (cine)! Imi plac mult subiectele din natura! Plus ca fotografiile mele nu sunt spectaculoase! Sper sa fie candva, cand voi reusi sa-mi procur obiective si filtre mai performante! Pana atunci mai relaxarea pe care ti-o impune sedinta foto respectiva, mai imaginatie cat curpinde, entuziasm, noroc si Photoshop! :) Si aparatul vechiut din dotare! :)

tetris spunea...

Si mie imi plac pozele pe care le faci, nu-s nici pe departe de amator. Felicitari!

Mihai spunea...

off..parcul Haga ce mai face?

floridecamp spunea...

ador insectele!!!!!!!!!!!!!!

Dana spunea...

Esti modesta Gabi. Fotografiile sunt extrem de reusite, imi plac foarte mult. Photoshop nu poate salva o fotografie nereusita decat daca o transforma in altceva. Importanta e lumina si nu in ultimul rand, talentul celui care face poza.

Svea spunea...

Hehe, Tetris, merci! Incerc sa ma perfectionez, din ce in ce mai mult, pentru ca e o pasiune foarte puternica! Am facut acum 2 ani un curs de 6 saptamani de fotografie si Photoshop (din placere) si am deprins, oarecum, in linii mari :)arta de a fotografia cu un DSLR, pe functia manual :) Dar tot fotograf amator ma consider. Acum am fost admisa la alte cursuri de fotografie si voi persevera, chiar mai mult. Dar despre asta, intr-un post separat!

Svea spunea...

Mihai, parcul Haga e tot acolo! :) Acum se bucura si de prezenta noului cuplu regal, Victoria&Daniel, pentru ca adaposteste palatul in care locuiesc cei doi proaspat insuratei. E o idee buna sa mai trec prin plimbare pe acolo. Cine stie, poate saptamanile urmatoare!

Flori de camp, mie, una, nu-mi plac insectele, dar pe post de subiecte macro sau close-up, le accept cu mare placere! :)

Hehe, Dana, sunt perfectionista si, cateodata, e un mare defect, pentru ca atunci cand reusesc sa fac un lucru bine, trebuie sa urle multimea din juru-mi la mine ca sa realizez, in final. Ca altfel, nicio sansa! :) Ai dreptate, cu Photoshopul, ori transforma un rebut fotografic in altceva, reusit de ce nu (fara nicio legatura cu ceea ce s-a dorit initial prin lentila) ori nu poate face minuni pe aceeasi idee, daca fotografia initiala e crap :) Pupici

Raluca spunea...

Ma uluiesti ce poze faci. Imaginatie,creativitate,talent,rabdare,placere,pe toate le ai. Astept in continuare poze cu alte subiecte.

Joop Zand spunea...

Beautiful pictures....my compliments.

warm greetings, Joop